Prešovčania začali vstupnými testami, v pondelok ich povedie Kovalec

14.06.2012 Prešov

Prešov 14. júna (TASR) - Futbalisti 1. FC Tatran Prešov začali vo štvrtok prípravu na novú sezónu Corgoň ligy 2012/2013 vstupnými testami a lekárskymi prehliadkami. Podľa slov športového riaditeľa Erika Bogdanovského príprava prebieha podľa plánu a futbalisti absolvujú úvodný tréning v pondelok, s najväčšou pravdepodobnosťou pod vedením ukrajinského trénera Sergeja Kovaleca.
"Program bol dlhodobo naplánovaný, keď sa rozchádzalo družstvo a stanovil ho hlavný tréner. Teda vo štvrtok a v piatok prebiehajú plánované testy, kam chodia chlapci po skupinách. Všetci hráči by mali byť k dispozícii v pondelok na úvodnom tréningu," uviedol pre TASR Bogdanovský.
Bývalý 43-ročný tréner Ľvova a Obolonu Kyjev Kovalec nahradil pred jarnou časťou CL vo funkcii hlavného trénera Štefana Tarkoviča. "Trénerovi Kovalecovi vypršala zmluva 31. mája, takisto by sa nemalo nič meniť na tom, že by mal pokračovať v ďalšom období. Otázka dĺžky kontraktu a kontraktu ako takého je v podstate na pánovi Remetovi, prezidentovi klubu. On s ním mal dotiahnuť detaily kontraktu. Podľa posledných informácií by mal tréner Kovalec v pondelok prísť na tréning," skonštatoval Bogdanovský.
 

Vyberte región